banner

Pabrik suplai harga pangalusna L-Citrulline Cas No 372-75-8

Pabrik suplai harga pangalusna L-Citrulline Cas No 372-75-8

Katerangan pondok:

Ngaran produk: L (+) -Citrulline

Landong: -

Sipat: kristal bodas atanapi bubuk kristal

Rumus: C6H13N3O3

Beurat: 175,1857

No Cas: 372-75-8


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Kualitas luhur Dahareun kelas Cas No 372-75-8 L-Citrulline

Ngaran produk: L (+) -Citrulline

Landong: --

Sipat: kristal bodas atanapi bubuk kristal

Rumus: C6H13N3O3

Beurat: 175,1857

No Cas: 372-75-8

Panjelasan Produk

Bungkusan: pilem palastik lapisan ganda jero, serat luar tiasa;25 kg/drum

Panyimpenan: 2 taun di segel sareng tempat teduh

[Standar Kualitas]

Barang

USP28

Assay

99.0~101.0%

pH

6.1~6.7

Rotasi spésifik[a]D020

+ 24,5 ° ~ + 26,5 °

Klorida (Cl)

≤0,02%

Amonium (NH4)

≤0,02%

Sulfat (SO4)

≤0,02%

Beusi (Fe)

≤10ppm

Logam beurat (Pb)

≤10ppm

Arsén

≤1ppm

Asam amino séjén

Teu kadeteksi

Leungitna dina drying

≤0,20%

Sésa dina ignition

≤0,10%

Mangpaat utama: Ningkatkeun fungsi sistem imun;ngajaga fungsi gerak gabungan;kasaimbangan eusi gula getih

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami