banner

Pabrik suplai harga pangalusna dahareun kelas Benzyl mercaptan CAS 100-53-8

Pabrik suplai harga pangalusna dahareun kelas Benzyl mercaptan CAS 100-53-8

Katerangan pondok:

Ngaran Kimia: Benzyl mercaptan

CAS No.: 100-53-8

Formula Molekul: C7H8S

Beurat molekular: 124,2

Penampilan: Jelas teu warnaan kana cairan konéng lampu

Uji: 99%

FEMA: 2147


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pabrik suplai harga pangalusna CAS 100-53-8 Benzyl mercaptan

Ngaran Kimia: Benzyl mercaptan

CAS No.: 100-53-8

Formula Molekul: C7H8S

Beurat molekular: 124,2

Penampilan: Jelas teu warnaan kana cairan konéng lampu

Uji: 99%

FEMA: 2147

Bahan Benzyl mercaptan cas 100-53-8
Bungkusan Numutkeun sarat customer
Waktos pangiriman Dina stock atanapi depands
Fitur produk Jelas teu warnaan nepi ka cair konéng samar

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami