banner

Pabrik suplai harga pangalusna CAS 25895-60-7 Natrium cyanoborohydride

Pabrik suplai harga pangalusna CAS 25895-60-7 Natrium cyanoborohydride

Katerangan pondok:

Ngaran: Natrium sianoborohidrida

Ngaran séjén: Natrium cyanotrihydridoborate; natrium sianoboranuide

CAS: 25895-60-7

Aplikasi: agén réduksi

Penampilan: bubuk bodas


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Pabrik suplai harga pangalusna CAS 25895-60-7 Natrium cyanoborohydride

Ngaran
Natrium sianoborohidrida
Ngaran séjén
Natrium cyanotrihydridoborate; natrium sianoboranuide
CAS
25895-60-7
Aplikasi
Agén pangurangan
Penampilan
bubuk bodas
Natrium sianoborohidrida CAS 25895-60-7 nyaéta sanyawa kimia kalayan rumus NaBH3CN.Ieu mangrupakeun uyah teu warnaan, tapi sampel komérsial bisa muncul tan.Hal ieu loba dipaké dina sintésis organik pikeun ngurangan imines.Uyah tolerates kaayaan cai.
Natrium sianoborohidrida CAS 25895-60-7 beurat molekular 62,84.Hal ieu dipaké dina sintésis novel fénolat-bridged dilanthanum(III) kompléx dipikaresep salaku modél pikeun metalloproteins ogé pikeun pentingna dina kimia dasar jeung terapan.
Natrium cyanoborohydride CAS 25895-60-7 tiasa disayogikeun dina ukuran komersil kalayan harga anu kompetitif.

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami