banner

Inventarisasi penjualan langsung 13965-03-2 15,2% eusi logam bubuk konéng cahaya bis(triphenylphosphine) palladium klorida

Inventarisasi penjualan langsung 13965-03-2 15,2% eusi logam bubuk konéng cahaya bis(triphenylphosphine) palladium klorida

Katerangan pondok:

Bis(triphenylphosphine)paladium(II) klorida CAS:13965-03-2 mangrupa kompléx organologam.Ieu mangrupa katalis cross-gandeng efisien keur réaksi gandeng CC, kayaning gandeng Negishi, gandeng Suzuki, gandeng Sonogashira jeung réaksi gandeng Heck.

Bis(triphenylphosphine)palladium(II) klorida CAS:13965-03-2 nyaéta sanyawa koordinasi paladium nu ngandung dua triphenylphosphine jeung dua ligan klorida.Éta padet konéng anu leyur dina sababaraha pangleyur organik.Hal ieu dipaké pikeun réaksi gandeng-katalisis paladium, misalna réaksi Sonogashira–Hagihara.Komplek nyaéta planar pasagi.Boh isomér cis sareng trans dipikanyaho.Loba kompléx analog dipikawanoh kalawan ligan fosfin béda.

Bis (triphenylphosphine) paladium (II) klorida CAS: 13965-03-2 bisa disadiakeun dina ukuran béda jeung harga kalapa.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

Bis(triphenylphosphine)paladium(II) klorida CAS:13965-03-2 mangrupa kompléx organologam.Ieu mangrupa katalis cross-gandeng efisien keur réaksi gandeng CC, kayaning gandeng Negishi, gandeng Suzuki, gandeng Sonogashira jeung réaksi gandeng Heck.

Bis(triphenylphosphine)palladium(II) klorida CAS:13965-03-2 nyaéta sanyawa koordinasi paladium nu ngandung dua triphenylphosphine jeung dua ligan klorida.Éta padet konéng anu leyur dina sababaraha pangleyur organik.Hal ieu dipaké pikeun réaksi gandeng-katalisis paladium, misalna réaksi Sonogashira–Hagihara.Komplek nyaéta planar pasagi.Boh isomér cis sareng trans dipikanyaho.Loba kompléx analog dipikawanoh kalawan ligan fosfin béda.

Bis (triphenylphosphine) paladium (II) klorida CAS: 13965-03-2 bisa disadiakeun dina ukuran béda jeung harga kalapa.

Spésifikasi

Ngaran Produk
Trans-Dichlorobis(triphenyl-phosphine) Palladium(II) / Bis(triphenylphosphine)palladiuM(II) chloride /(PPh3)2PdCl2
Kasucian
99,9% mnt
eusi logam
15,2% mnt
CAS No.
13965-03-2
Inductively Coupled Plasma/Elemental Analyzer (Najis)
Pt
<0.0050
Al
<0.0050
Au
<0.0050
Ca
<0.0050
Ag
<0.0050
Cu
<0.0050
Mg
<0.0050
Cr
<0.0050
Fe
<0.0050
Zn
<0.0050
Mn
<0.0050
Si
<0.0050
Ir
<0.0050
Pb
<0.0005
Aplikasi
1. Réaksi Suzuki;

2. Hal ieu dipaké utamana dina réaksi katalitik organologam alatan kandungan paladium sanyawa.
3. Ieu ogé aub dina struktur crystalized tina kuring kompléx tallacyclic
Bungkusan
5 g/botol;10 g/botol;50g/botol;100g/botol;500g/botol;1kg / botol atanapi sakumaha pamundut

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami