banner

No Cas: 89-32-7 PMDA Pyromellitic dianhydride

No Cas: 89-32-7 PMDA Pyromellitic dianhydride

Katerangan pondok:

Pyromellitic dianhydride (PMDA), produk murni nyaéta kristal bodas atanapi rada konéng.Kakeunaan hawa beueus bakal gancang nyerep Uap tina hawa sarta dihidrolisis jadi Pyromellitic Acid.Dissolved dina dimétil sulfoxide, dimethylformamide, acetoneand pangleyur organik lianna, teu leyur dina éter, kloroform jeung bénzéna.Utamana dipaké salaku bahan baku pikeun polyimide, sarta agén crosslinking pikeun pembuatan agén curing epoxy jeung kapunahan résin poliéster.


Rincian produk

Tag produk

Panjelasan Produk

bubuka ringkes

Pyromellitic dianhydride (PMDA), produk murni nyaéta kristal bodas atanapi rada konéng.Kakeunaan hawa beueus bakal gancang nyerep Uap tina hawa sarta dihidrolisis jadi Pyromellitic Acid.Dissolved dina dimétil sulfoxide, dimethylformamide, acetoneand pangleyur organik lianna, teu leyur dina éter, kloroform jeung bénzéna.Utamana dipaké salaku bahan baku pikeun polyimide, sarta agén crosslinking pikeun pembuatan agén curing epoxy jeung kapunahan résin poliéster.

Asam Pyromellitic (PMA), ogé katelah 1,2,4,5-benzenetetracarboxylicacid, bodas nepi ka kristal powdery yellowish, utamana dipaké dina sintésis polyimide, octyl pyromelliate, jeung sajabana, nyaéta bahan baku utama pikeun produksi matting agén curing. .

ITEM PMDA PMA
Kemurnian wt% 99,5% 99%
PPM residual aseton 1500 /
Titik lebur 284~288 /
Warna Bodas nepi ka koneng Bodas
Asam bébas% beurat 0.5 /
Ukuran partikel Dina paménta konsumén Dina paménta konsumén

 

Spésifikasi

Pls ngahubungan kami pikeun meunangkeun COA na MSDS.hatur nuhun.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami